sâmbătă, 20 noiembrie 2010

untitled

Suferinta sfasietoare constientizata prin dezamagari,indiferenta si lipsa afectiunii celor din jur duce la o autodezmeticire psihica si eliberarea unui zid protector.Eul interior,redobandind instinctul de vanator se reintegreaza intr-o societate lipsita de scrupule,jungla primordiala,astazi modernizata prin tehnologie si nu prin calitatile morale.



Suferinta se strecoara cu pipeta in suflet,se "instaleaza bine la caldurica" si pare ca nu mai vrea sa iasa nici cu tratament medicamentos.

Ce usor ar fi sa se termine precum in Romeo si Julieta. Si totusi nimeni nu vrea sa inteleaga citatul care mi-a fost recomandat de facebook azi “If your love does not work with that person, it just means that someone else loves you more.” Daca nu a fost sa fie, inseamna ca cineva te iubeste mai mult decat el/ea. Daca s-a terminat, daca te-a parasit, daca te-a inselat… nu inseamna ca nu te-a iubi ci pur si simplu ca iubirea a fost zdrobita (cam cum se dezoseasa o pulpa de pui). Tu decizi daca o mananci asa sau vrei pulpa intreaga (adica daca ai puterea sa schimbi meniul)

Intamplator am citit un articol despre cei mai buni prieteni pe un blog, articol care ma duce cu gandul undeva mult mai in spate de prezentul incert. Cu siguranta m-a facut sa inteleg un lucru extrem de important. “Cei mai buni prieteni sunt cei pe care nu-i mai am” asa suna titlul postarii. Ciudat dar adevarat, perfect adevarat. Probabil va suna trist dar, in fond, fara ei nimic nu ar mai fi fost atat de frumos azi.

PS: Uite ca ea a reusit si asta in mod indirect.Screw u and screw her..and screw me for letting this happen!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu