joi, 27 mai 2010

Curent Topist

Aparut in anul 2008 este despins din agonie si extaz,nebunie si fericire,iubire si ura.Numarul toapelor nu este nici pana in ziua de astazi definit,din cauza circumstantelor duse la scara mare a vietii acestora,stilul de supravieturire fiind greu.

Pentru a fi o Toapa de Aur veritabila trebuie sa intrunesti aspecte grele pentru fete oarecare.In grupul toapelor de aur se face ce se vrea si ce nu se vrea,nimic nu este imposibil doar greu de obtinut,ceea ce face mai mult ravnit.Toapele sunt inteligente/amuzante/frumoase si cel mai important MODESTE,dorite de multi dar avute de putini,ele nu isi impart inima cu oricine.Iubitii Toapelor au mereu mai multe calitati decat defecte.O Toapa nu exagereaza niciodata,poate doar cand are 2 amanti sau cand depaseste 10 voleuri.Toapele trebuie sa fie rebele,independente si mereu sigure pe ele,slabiciunile afinsandu-le doar in grup restrans.O Toapa veritabila nu renunta niciodata!

REGULILE DE BAZA ARE CURENTULUI TOPIST!


1.Fidelitate intre Toape.
2.Nicio Toapa nu se combina cu fostii toapelor ei.
3.O Toapa trebuie sa imparta 33% din toate bunurile pe care le poseda.
4.Fiecare Toapa are dreptul la maxim doi amanti,de 3 ori mai buni decat iubitii oficiali,si de 10 ori mai potenti.
5.Sa nu iti iubesti amantul.
6.O Toapa este obligata sa sune la orice ora din zi si din noapte,la un interval de 10 minute dupa un fapt marcabil pt a impartasi.
7.O Toapa care sufera din dragoste nu trebuie sa se razbune pe iubitul ei,ci pe masina lui.De preferat zgariatul capotei/spartul cauciucurilor.
8.Cand o Toapa bea,beau toate!
9. o Toapa trebuie sa fie mereu umarul pe care poate plange o alta Toapa deceptionata.Reabilitarea se face la domiciliu cu ciocolata calda sau "ceai"[10% suc de mere si 90% vodca]

Va dorim invidie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu